Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Wat is velgbescherming?


Velgbescherming biedt bescherming voor je velgen. Schade op je velgen kan namelijk erg vervelend zijn. Maar het overkomt iedereen wel een keer. Je kunt schade aan je velgen voorkomen door te kiezen voor velgbescherming van RIMSAVERS. De velgbeschermers van RIMSAVERS zijn gemaakt van versterkt polymeer kunststof en zorgen voor een beschermlaag over de velg. Je bevestigt ze eenvoudig zelf, zonder gereedschap, aan de rand van je velg. Wij hebben deze beschermlaag speciaal ontworpen om eventuele schade van buitenaf te absorberen.

De voordelen van velgbescherming


Hoe kun je het beste jouw velgen beschermen tegen ongewenste schade? Met RIMSAVERS! Deze beschermlaag van versterkt polymeer kunststof is eenvoudig te monteren op de rand van je velg. Het biedt precies de bescherming die jouw velgen nodig hebben. RIMSAVERS zijn robuust en behouden hun vorm na installatie. Raak je per ongeluk toch een stoepje of wegrand? En hebben de RIMSAVERS schade? Dan zijn ze eenvoudig te vervangen door nieuwe. Een dure reparatie aan je velgen is dus niet meer nodig. Het mooie is dat voor iedere maat velg (t/m 24 inch) en iedere autoband er RIMSAVERS zijn. Ga je voor een opvallende kleur of toch liever zilver, antraciet of zwart? Kies jouw Rimsavers hier uit.

bestel rimsavers

Eenvoudige montage van de velg beschermer van RIMSAVERS


Hoe monteer je de velg beschermer van RIMSAVERS? Dat is heel eenvoudig en kun je zelf doen. Beloofd! Je hebt hier geen technische autokennis voor nodig en je hoeft ook niet naar een garage toe. Koop je een set RIMSAVERS dan krijg je er een montagehandleiding bij. We leggen je stap voor stap uit hoe je de velg beschermer zelf installeert. Of bekijk onze montage video. Tip: gebruik een krik. Dan kun je makkelijker bij je banden en kun je ze tijdens het installeren ronddraaien.