Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Garantie

RIMSAVERS GARANTIE BELEID

Dit beleid heeft geen effect op uw wettelijke garantie rechten als consument

  1. Rimsavers Benelux geeft geen garantie tegen schade of een niet werkend product door verkeerd gebruik van een product verkocht door Rimsavers Benelux. Niet gelimiteerd tot incorrecte installatie, slecht onderhoud, nalatigheid, het gebruik van de producten voor iets anders dan zijn originele doel of aanpassing van het product.
  2. Rimsavers Benelux geeft garantie op al haar producten op het gebied van slecht werkmanschap. Enige fouten bij fabricage zullen worden vergoed op kosten van de onderneming.
  3. Rimsavers Benelux dekt geen algemene slijtage aan haar producten of schade door (wiel) aanrijdingen.
  4. Corrosie of de afbreuk van materiaal door materiaal moeheid gedefinieerd als natuurlijke afbraak van materialen dat na lang gebruik voorkomt wordt niet gedekt onder de garantie.
  5. Garantie is niet over te dragen en is enkel van kracht voor de originele koper.
  6. Bewijs van aankoop is noodzakelijk voor elke garantie claim.
  7. Elk product dat gerepareerd of vervangen wordt onder garantie zal gedekt worden met een garantie periode gelijk aan de garantie van het originele product.
  8. Gebruik van de producten tijdens race wedstrijden en op circuit zal invloed hebben op de levensduur van het product en valt niet onder de garantie.
  9. Gemaakte kosten als resultaat van het verliezen van bruikbaarheid, als ook werkuren ten behoeve van vervanging of reparaties zijn niet gedekt in de garantie.
  10. Rimsavers Benelux zal elk Rimsavers product vervangen dat binnen 14 dagen (vanaf de aankoopdatum) geen goede werking vertoond door incorrecte installatie tegen een gereduceerde prijs. Dit is enkel van kracht in geval van Rimsavers die direct zijn aangekocht bij Rimsavers Benelux en niet via een derde partij. Bewijs van aankoop en fotografisch bewijs is noodzakelijk voor de claim op garantie.

Volg bij het gebruik van je product altijd de product- en installatie instructies. Het niet opvolgen van de instructies kan eventueel zorgen voor schade, schade aan het product of een ongeluk. Incorrect gebruik of installatie kan ook tot gevolg hebben dat enig gegeven of geimpliceerde garantie komt te vervallen.