Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Rimblades & RIMSAVERS


Rimblades, de uitvinders van velgrandbescherming

Wat begon met Rimblades is uitgegroeid tot een reeks aan producten gericht op velg- en velgrandbescherming. Wereldwijd beschikken we over diverse patenten die onze uitvindingen en ontwerpen beschermen. Ontwerp en productie vind nog steeds plaats in Engeland. Hier werken we samen met goede partners en fabrikanten om kwaliteit te waarborgen. Onze Rimblades producten waren al beschikbaar op de Nederlandse markt, nu worden deze producten opgevolgd met ons nieuwste merk RIMSAVERS.

Waarom RIMSAVERS de nieuwe evolutie is van Rimblades velgbescherming?

De nieuwe productlijn Rimsavers beschikt over de beste kwaliteit materialen, waaronder industrieel versterkt kunststof. Met Rimsavers doen we geen concessies. Alleen het beste van het beste is goed voor jouw velgen.

Met Rimsavers heb je nog meer keuze mogelijkheden, waaronder 10 verschillende kleuren. We hebben nog beter gelet op ontwerp en detail, voor een prachtig visueel resultaat op jouw velgen. Door goed naar onze klanten te luisteren en te blijven innoveren op het gebied van velgbescherming zorgen we dat we in de top van onze markt zitten.

bestel rimsavers