Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

RIMSAVERS velgbescherming


Velgbescherming van RIMSAVERS geschikt voor alle banden

Rimsavers zijn toe te passen op alle typen banden, zowel banden met een laag- of hoog profiel. Het is van belang dat er ruimte is om de Rimsavers op de velg aan te brengen. Rimsavers worden aangebracht op de voorkant van de velgrand en tussen de velgrand en de band in.

RIMSAVERS beschermen de meeste typen en maten velgen

RIMSAVERS kunnen worden aangebracht op de meeste typen velgen op de markt. Dit zijn velgen met een vlak- of ligt gebogen oppervlak. Velgen met een duidelijke lip (sterk gebogen velgrand) zullen niet optimaal aansluiten op Rimsavers.

Ook geschikt voor aluminium met poedercoating

RIMSAVERS zijn toe te passen op aluminium velgen met verschillende afwerkingen, zoals een chroom laag of poedercoating. Mochten de velgen behandeld zijn met een siliconen schoonmaak laag om bijvoorbeeld ophoping van remblokstof te voorkomen dan kan dit invloed hebben op het hechting van de RIMSAVERS. Zorg bij het aanbrengen van de RIMSAVERS voor een schoon oppervlak van de velg.
Rimsavers passen op velgen tot en met een diameter van 24inch.

Welke banden profiteren vooral van velgbescherming?


Vooral laag profiel banden (alles onder maat 55) hebben profijt van RIMSAVERS. Bij deze banden zijn de velgen extra kwetsbaar. Maar ook bij hoog profiel banden kan schade aan de velg ontstaan. Naast dat RIMSAVERS je velgen bescherming bieden zijn RIMSAVERS ontworpen om een mooie uitstraling te geven aan je auto. RIMSAVERS zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, hierdoor is er altijd wel een kleur die aansluit bij jouw auto en velgen.