Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Beschadigde velgen repareren of bedekken


Schade aan je auto velgen is erg vervelend. Krassen, deuken en beschadiging van de glans- of kleurlak is vrijwel altijd duidelijk zichtbaar en echt een doorn in het oog. Afhankelijk van de ernst van de velg schade kun je de velg plaatselijk of geheel laten herstellen. In beide gevallen zullen de kosten van de velg reparatie flink oplopen. In plaats van de velgen te laten repareren kun je er altijd voor kiezen om de schade af te dekken met RIMSAVERS velgbescherming. Door RIMSAVERS aan te brengen op de rand van je velg is de schade niet meer zichtbaar en bescherm je vervolgens de velg tegen verdere schade.

Kies jouw kleur

Wat kost een velgen reparatie?


Zijn je velgen beschadigd? Dan kunnen de kosten voor een velgen reparatie flink oplopen. Daarom zeggen wij: voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor schade aan je velgen. De kosten om beschadigde velgen te herstellen zijn relatief hoog, als je het vergelijkt met het voorkomen van schade. De velgen reparatie kosten kunnen al snel oplopen tot honderden euro’s. De velgen dienen bij de garage gedemonteerd, gereageerd, gespoten en wederom gemonteerd te worden. De reparatie kosten variëren van €50,- tot €150,- per velg. Met RIMSAVERS dek je de bestaande schade eenvoudig af door deze aan te brengen op de velgrand. De installatie kun je zelf eenvoudig uitvoeren zonder gereedschap. Je hoeft er dus niet voor naar een specialist of garage. En de aanschaf van een set RIMSAVERS, voor vier velgen, kost ongeveer €60,-.

Velg reparatie vermijden met RIMSAVERS


Schade op je velgen is natuurlijk eeuwig zonde van je velgen én je portemonnee. Gelukkig kunnen we een velg reparatie in de toekomst voorkomen met de velgbescherming van RIMSAVERS. Het is een versterkt polymeer kunststof rand die de velgrand een beschermlaag biedt. De kosten voor deze velgrandbeschermers zijn vele male lager dan een velg reparatie. De velgrandbeschermers van RIMSAVERS kosten gemiddeld €60,-. Bekijk ons huidige assortiment hier en voorkom een dure velg reparatie!