Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Bescherm waar je trots op bent


Rijplezier is voor ons enorm belangrijk. Door goed voor je auto te zorgen kan je hier langer plezier van beleven. Maar soms slaat het noodlot alsnog toe… schade. Ook al doe je je uiterste best je auto hier voor te behoeden, een beschadiging gebeurt snel. Schade die veel voorkomt is de schade aan de velgen van de auto. Elke dag parkeer je wel naast een stoeprand, de kans dat je een keer een stoeprand mee pakt is dan ook vrij groot. Wij hebben het onze missie gemaakt hier een oplossing voor te vinden. En die hebben we gevonden! Met onze RIMSAVERS producten voorkomen we schade aan je mooie auto velgen en zorgen we voor een verfraaien van je auto.

kies jouw kleur
Waar we voor staan

Onze producten


Velgbescherming

RIMSAVERS is ons derde generatie product op het gebied van velgbescherming. Rimsavers zijn ons beste product tot nu toe. We maken enkel gebruik van de beste materialen en fabrikanten. Rimsavers wordt in Engeland geproduceerd en wereldwijd verscheept. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 1.000.000 van onze producten verkocht. 

Productie in eigen beheer

Kwaliteit is bij ons van essentieel belang. Wij vinden het belangrijk dat je als klant elke dag plezier kan hebben van het gebruik van onze producten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn we nauw betrokken bij het volledige proces, van ontwerp tot aan productie. We maken enkel gebruik van de beste materialen en partners in de autoindustrie.