Gratis verzending op bestellingen vanaf 50 euro in Nederland.
Winkelmand

Voorkom stoeprandschade aan je velgen met RIMSAVERS


Stoeprandschade aan je velgen is snel gemaakt tijdens het rijden of inparkeren. Wist je dat een stoeprand gemiddeld 12 centimeter uitsteekt ten opzichte van het wegdek? En dat het in de top 8 staat van de meest voorkomende oorzaken voor een lekke band? Een stoep heeft een enorme oppervlakte om schade toe te brengen aan je velg. En dat is erg vervelend, want de krassen, deuken en afgesleten glans- of laklagen worden steeds zichtbaarder. Enorm zonde van je mooie en vaak dure velgen. Daarom biedt RIMSAVERS de oplossing om je velgen te beschermen tegen stoeprandschade. Voor iedere bandtype en velgmaat is er een RIMSAVERS beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod.

Sportieve velgen hebben een verhoogd risico op stoeprandschade


Als er iets belangrijk is aan het uiterlijk van een auto, dan zijn het wel de wielen. Voor de meeste auto-eigenaren gaat de voorkeur uit naar sportieve lichtmetalen velgen met pikzwarte sportautobanden. Echter, wist je dat vooral sportieve banden en velgen een verhoogd risico lopen op stoeprandschade? Dit komt doordat de velg iets uitsteekt ten opzichte van de band. Hierdoor is het contact met een stoeprand sneller gemaakt. Dat lijkt op het eerste gezicht niet erg, maar de kans is groot dat je velgen krom zijn of uit balans raken. Hierdoor kan je autoband lek raken. Zonde! Gebruik daarom uit voorzorg velgrandbescherming van RIMSAVERS.

Kies jouw kleur Rimsavers

Je velgen beschermen van stoeprandschade versus velgen reparatie


Schade aan je velgen repareren is kostbaar. Bij een reparatie worden je velgen gedemonteerd, geschuurd, gespoten en daarna weer gemonteerd. En dan ben je nog niet verzekerd dat de schade niet meer zichtbaar is. Dan zul je de velg helemaal moeten vervangen. Een kostbare aangelegenheid, terwijl het goedkoper kan. Namelijk door je velgen preventief te beschermen tegen stoeprandschade met velgrandbescherming van RIMSAVERS. Voor deze velgrandbescherming betaal je rond de €60,- en dan zijn alle vier velgen beschermd tegen stoeprandschade. Terwijl de reparatiekosten per velg al snel tussen de € 50,- en € 150,- euro liggen.

Velgen beschermen tegen stoepranden, RIMSAVERS gaan de hele wereld over


In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is velgbescherming al jaren een succes. Rim protection is daar een echte must voor de trotse autobezitter. Stoeprandschade is voor hen dus verleden tijd. Wereldwijd zijn er zelfs al meer dan 1.000.000 Rimsavers verkocht.