fbpx

Velgen reparatie en Rimsavers

Heb je mooie velgen onder je auto, dan wil je natuurlijk schade aan deze velgen voorkomen.
Bij het dagelijks gebruik van je auto is de kans groot dat je velgen een keer beschadigd raken.
Zijn je velgen al beschadigd? Dan heb je twee opties. Je kunt de velgen laten repareren of je kunt de bestaande schade afdekken.

Velgen repareren of afdekken?

Beschadigde velgen zijn een doorn in het oog. Krassen, deukjes en beschadiging van de glans- of kleurlak is vrijwel altijd duidelijk zichtbaar. In plaats van de velgen te laten repareren kun je er voor kiezen de schade af te dekken met Rimsavers velgbescherming. Door Rimsavers aan te brengen op de rand van je velg is de schade niet meer zichtbaar en bescherm je vervolgens de velg voor verdere schade.

Voorkom velgen reparatie

Bij het laten repareren van velgen kunnen de kosten al snel oplopen. De velgen dienen dan namelijk gedemonteerd, geschuurd, gereageerd, gespoten en wederom gemonteerd te worden. Reparatie kosten variëren van € 50,- tot € 150 euro per velg. Met Rimsavers dek je de bestaande schade eenvoudig af door de Rimsavers aan te brengen op de velgrand. De installatie kan je zelf eenvoudig uitvoeren zonder gereedschap. Een set Rimsavers, voor vier velgen, kost maar
€ 49,99. Naast de bescherming die Rimsavers bieden zorgen ze ook voor een nette sportieve look voor auto en velg. Neem een kijkje bij onze voorbeelden om het resultaat te zien bij onze klanten.

Voorbeelden van onze klanten

Velgen reparatie besparen

Velgen repareren door spuiten of poedercoaten

Het repareren van velgen is kostbaar en in situaties van forse schade is reparatie noodzakelijk.
Weliswaar is na reparatie het probleem niet opgelost.
Je velgen zijn wederom kwetsbaar voor beschadiging. Voorkom opnieuw beschadigingen aan je velgen door Rimsavers te installeren.

Velgbescherming op z’n best

Bekijk alle kleuren en prijzen van Rimsavers velgrandbescherming

Direct online bestellen