fbpx

Rimsavers Benelux

Bij Rimsavers hebben we een passie voor auto’s en design. Een auto brengt je niet alleen van A naar B, maar geeft je vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Rijplezier is voor ons enorm belangrijk. Door goed voor je auto te zorgen kan je hier langer plezier van beleven. Maar soms slaat het noodlot alsnog toe… schade. Ook al doe je je uiterste best je auto hier voor te behoeden, een beschadiging gebeurt snel. Schade die veel voorkomt is de schade aan de velgen van de auto. Elke dag parkeer je wel naast een stoeprand, de kans dat je een keer een stoeprand mee pakt is dan ook vrij groot. Wij hebben het onze missie gemaakt hier een oplossing voor te vinden. En die hebben we gevonden! Met onze Rimsavers producten voorkomen we schade aan je mooie auto velgen en zorgen we voor een verfraaien van je auto.

Leuke feiten

350000
Rimsavers verkocht wereldwijd
25
Verkrijgbaar in ... landen
10
Verschillende kleuren

Onze producten

Rimsavers is ons derde generatie product op het gebied van velgbescherming. Rimsavers zijn ons beste product tot nu toe. We maken enkel gebruik van de beste materialen en fabrikanten. Rimsavers wordt in Engeland geproduceerd en wereldwijd verscheept. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 350.000 van onze producten verkocht. 

Waar we voor staan

Kwaliteit is bij ons van essentieel belang. Wij vinden het belangrijk dat je als klant elke dag plezier kan hebben van het gebruik van onze producten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn we nauw betrokken bij het volledige proces, van ontwerp tot aan productie. We maken enkel gebruik van de beste materialen en partners in de auto industrie.

Wij houden van bedrijven die een uitstekende service verlenen. Bedrijven die je positief verassen en op een eenvoudige manier te bereiken zijn.
Hier streven wij elke dag naar. Zo kun je ons bijvoorbeeld ook eenvoudig berichten via Facebook Messenger voor vragen en opmerkingen. We horen graag van je.

Wanneer je een product aanbrengt op je auto moet het er goed uit zien.
Daarom besteden wij ook veel tijd aan het ontwerp van onze producten.
We zorgen er voor dat onze producten naadloos aansluiten op jouw velgen. Rimsavers zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, hierdoor is er altijd wel een kleur die bij jou en jouw auto past.

Rij zorgvrij

Geniet van je velgen en geef ze de bescherming die ze verdienen

Direct online bestellen